VIKI MILJKOVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK Pevačica sija od sreće, podršku joj pružila i ova koleginica
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Pre 13 godina, 2007. godine Viki Miljković i Dragan Tašković Taške izgovorili su sudbonosno da. Uprkos protivljenju porodice, koje je od početka pratilo njihovu romasu, par je svoju vezu uspešno negovao 13 godina, a onda je krunisao brakom, koji traje 16 godina.

U to vreme, trudna Viki Miljković želela je da blista na svom venčanju, u beloj raskošnoj venčanici, o kojoj se i danas priča. Ipak, fotografija koja se retko viđa, a koja predstavlja trenutak čiste sreće, nastala je nešto kasnije te večeri 31. maja 2007. godine.

Trudna Viki Miljković skinula je raskošnu princes venčanicu i obukla usku belu haljinu sa zlatnim detaljima, koja je istakla njen trudnički stomak. Sa sinom Andrejem ispod srca, najsrećnijeg dana u svom životu, Viki se veselila sa najbližim ljudima, ipak, neko je na toj proslavi zauzeo posebno mesto.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

 

Fotografija, koju javnost možda prvi put ima priliku da vidi, svedoči istinskoj sreći dve kume, Svetlane Cece Ražnatović i Viki Miljković, koje su svoje prijateljstvo tog dana podigle na viši nivo, a koje je do danas iz godine u godinu postajalo samo jače.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading