Edita
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Iako je nedavno proslavila tek 30. rođendan, izgled popularne pevačice Edite Aradinović doživljavao je razne transformacije. Ono što je njen zaštitni znak jeste široki osmeh koji nosi svuda sa sobom, ali čini se da u poslednje vreme neretko iznenadi armiju fanova novom estetskom promenom, koja nailazi na oprečne komentare.

Mlada muzička zvezda ima bukirano čitavo leto, a većinu vremena provodi na crnogorskom primorju gde atmosferu dovede do usijanja u svakom klubu u kojem nastupa. Međutim, u retkim pauzama koje ugrabi ona završava i druge poslovne obaveze te je tako nedavno gostovala u jednom podkastu. Na koju temu je pričala, ne znamo, ali ono što je i više nego očigledno jeste da je Edita operisala nos, ponovo.

Edita Aradinović operisala nos

Printscreen

 

Ona je podigla nosnu kost, a slikana je iz takvog ugla da se jasno vidi kolika je promena nastala novim estetskim zahvatom. Mnogi njeni obožavaoci, a i oni koji to nisu doslovno su zgroženi njenim najnovijim izdanjem. Naime, mnogi su istakli da je Edita preterala sa operacijama, te da je veoma mlada da sebe potpuno transformiše.

„Da l’ je moguće da je ovo ona, druga žena“, „au, kakva promena“, ",unakazila se operacijam"„sve više liči na Tamaru Đurić„, samo su neke od poruka koje se mogu pronaći.  

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Nele

13.08.2023 18:05

I ova je izgleda htela da liči na Majkl Dzeksona...

Dragana Miodragovic

13.08.2023 19:16

Placaju da ih unakaze nije mi jasno