Saša Popović
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Pevačica Marija Šerifović navodno razmatra mogućnost da u novoj sezoni ne bude deo žirija popularnog pevačkog takmičenja "Zvezde Granda".

Kako stvari stoje, u tom rasporedu nema mnogo mesta za "Zvezde Granda2, pa navodno ozbiljno razmišlja da se povuče, piše "Svet".

Saša Popović pozeleneo od besa

Foto: Youtube/Printscreen

 

Saši Popoviću se ova vest nije dopala, pa uveliko razmišlja koga da dovede na njeno mesto.

Marija Šerifović napravila haos u prodavnici

Printscreen

 

- Marija se potpuno posvetila albumu, mesecima je radila punom snagom i punim srcem, a pesme je prikupljala godinama. Voli ona "Zvezde Granda", ali snimanja i rad sa kandidatima joj oduzimaju mnogo vremena i energije. Ona ništa ne radi polovično, i tu se cela daje, pa je zato tako nervozna. Kolegama će laknuti kad ode jer ih stalno nešto napada, pogotovo Anu Bekutu i Viki Miljković, njih baš često potkači. Ma, svanuće im kad joj vide leđa  - kaže izvor blizak pevačici za Informer i dodaje:

- Popović je u problemu da nađe nekog ko može da bude toliko zanimljiv i stručan kao Marija. Pa, svedoci smo da su godinama njeni kandidati pobednici, izuzev ove sezone. On se nada da će uspeti da nađe rešenje i da Marija neće otići. Ko zna, ako joj ponudi neku vrtoglavo visoku sumu, možda nađe vremena i za snimanja.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading