Marija
Foto: Promo/Promo

Naime, tokom izvođenja svojih hitova, primetila je da je jednoj ženi u publici pozlilo. Bez oklevanja, Marija je prekinula pesmu i zatražila od obezbeđenja da pruže ženi pomoć.

Njena brza reakcija i brižnost bili su jasno vidljivi. Obezbeđenje je pomoglo ženi da se smesti na stolicu pored bine kako bi joj pružili prvu pomoć i osigurali da se oseća bolje. Očigledno je da je pevačica bila duboko zabrinuta za zdravlje ove gospođe.

Ono što je posebno dirnulo prisutne bilo je to što je žena, uprkos lošem zdravstvenom stanju, insistirala da ostane na koncertu i da gleda Marijin nastup do kraja. To je svedočanstvo ne samo o strasti prema muzici, već i poštovanju prema Mariji.

Marija Šerifović je pokazala veliku humanost i saosećanje, što je duboko ganulo publiku. Njen gest brige prema ženi dodatno je istakao njenu veličinu ne samo kao umetnice, već i kao osobe. Koncert je nastavljen nakon što se situacija smirila, a prisutni su mogli da nastave da uživaju u njenom nezaboravnom nastupu.

Ovaj trenutak će ostati urezan u sećanju svih prisutnih kao podsetnik na ljudsku toplinu i pažnju koja prevazilazi svet estrade. Marija Šerifović je još jednom pokazala da muzika ima moć da spaja ljude i da se prave vrednosti ogledaju ne samo na sceni, već i van nje.

Informer 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading