SA 18 GODINA JOJ SE ŽIVOT PROMENIO PREKO NOĆI Tanja Savić ogolila dušu i priznala da nije ni slutila da će živeti ovako
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Iako je prošlo tačno dvadeset godina od kada je prvi put zapevala na velikoj sceni, ne krije da je za taj period vežu samo lepe emocije.

Mnoge njene kolege su izgradile velike karijere nakon učešća u ovom formatu, Tanja važi za jednu od najvećih zvezda koje je ovo takmičenje do sada iznedrilo, a ona priznaje da bez „Zvezda Granda“ ne bi napravila ovako veliko ime u muzičkom svetu.

- Definitivno ne bi bilo ovako da nije takmičenja, ne bih imala ovaj put koji sam gradila godinama. Imala sam svega osamnaest godina kada sam se pojavila, sada imam 38. Prošlo je dvadeset godina, neverovatno je kako je proletelo – rekla je ona za Grand.

Kada je muzika, ali i fizički izgled u pitanju, Tanja se za sve ove godine dosta menjala. Ona je priznala da je taj put za nju bio težak, ali ispravan i da je sve što je radila bilo iskreno.

- Ne bih ništa menjala što se toga tiče. Kako je išao taj moj uspon, tako sam se ja menjala i fizički i ostvarila sam se u ulozi majke. Sve je nekako išlo svojim putem, zdravlje me je poslužilo da i danas budem ovde gde jesam, a to je ipak najvažnije – kazala je Tanja nedavno.

Podsetimo, Tanja je nedavno prokomentarisala čuvenu osmorku, pa otkrila koga bi od članova žirija odabrala za mentora da se sada takmiči.

– Mariju Šerifović bih izabrala definitivno. Svi se lepe za nju. Ona mi je jedna od onih direktnih, nekad i previše što mlade osobe možda ne mogu da razumeju. Ja sam stvarno njen fan i mogu da je doživim kao iskrenu osobu koja svima želi najbolje i isključivo gleda u svoje dvorište – objasnila je Tanja.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading