VISILA JE SA TERASE ZBOG ŠVALERACIJE Era u zadnji čas spasao poznatu pevačicu sigurne smrti
Printscreen

Era Ojdanić priznaje da voli da špijunira i voajeriše, a to je najviše radio tokom pevačkih turneja u periodu osamdesetih zajedno sa Lepom Lukić. Jednom prilikom, kako je objasnio, u zadnji čas se pojavio i spasao upravo Lepu jer je zbog znatiželje umalo nastradala.

- Verao sam se po terasama i preskakao s jedne na drugu, kako bih video ko koga "udara". Naročito sam to radio kada bih čuo "prenos" iz neke sobe - prisetio se anegdote iz života folker.

Kako kaže, među njegovim kolegama bilo je još voajera koji su mu pravili društvo u špijunskim pohodima.

- Sa mnom je uvek išla Lepa Lukić. Ona je isto obožavala da sazna ko je s kim, a i bila je avanturističkog duha kao i ja. Jednom ju je to umalo koštalo života, jer joj se spavaćica zakačila o gelender, pa je visila s drugog sprata. Ja sam je uhvatio za ruku i povukao, tako da sam joj spasao život - prisetio se Ojdanić.

Pokojni Milovan Ilić Minimaks često je išao s njima u akciju razotkrivanja, a katkad i Tomislav Čolović.

- To su bila druženja, to je bio smeh... Završimo nastup, vratimo se u hotel i bude nam dosadno, nemamo šta da radimo. Onda samo kažemo "ajmo" i krenemo da se šunjamo, puzimo, penjemo se... Neću reći ko je koga tih '80-ih godina "peglao", jer su još svi živi i u brakovima su - kaže Era Ojdanić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading