Marina
Foto: Alo/E-stock

 Ovoga puta je gostujući u jednoj emisiji otkrila pravu prirodu odnosa sa pokojnom Marinom Tucaković koja joj je pisala tekstove za najveće hitove.

Mira je, na opšte iznenađenje, ispričala da ju je Matina ucenila kada joj je napisala tekst za veliki hit:

- Bilo je to 1991, kada su album radili Marina, Futa i Zlaja. Nisam htela da snimim pesmu "Zašto nosiš prsten moj", čupala sam kosu s glave. Marina me je ucenila i rekla da, ako je ne snimim, neću više dobiti nijednu pesmu - ispričala je Mira, te objasnila da ne juri hitove po svaku cenu jer ih u karijeri ima i više nego dovoljno:

- Ne jurim pesme i izbacivanje singlova jer mislim da ih dovoljno imam. Naravno da ću, kad izađe dobra ponuda, da je prihvatim, ali ne bih da snimam sve i svašta samo zato da bi se reklo da imam novu pesmu. Uvek sam za kvalitet, pa ako treba da čekam godinama na dobru pesmu, to mi stvarno nije problem.

Škorićeva neretko priča javno i o svojoj borbi s opakom bolešću iako joj to nije omiljena tema, pa ističe da sebe smatra velikim borcem.

- Tokom cele karijere imala sam ozbiljne lomove. Mene je snašla ta užasna boleština i o tome ne volim da pričam, ali se uvek tema provuče. Teško mi je i samo kada se setim perioda kada sam imala četiri operacije na onkologiji, kada mi je život visio o koncu, s pitanjem da li ću ikada moći da pevam. Zatim sve te medijske pauze koje su išle uz to. Najgore mi je bilo što su mnogi iz mog okruženja, neki mediji, pa čak i prijatelji i kolege, mislili: "Ma nema ništa od nje, dosta je i pevala." Zamislite koliko neko može da bude hladan da tako nešto izjavi - rekla je jednom prilikom pevačica.

Dugo sam ignorisala simptome bolesti

Mira kaže da svojevremeno nije vodila računa o zdravlju, a kad se razbolela, nije htela da se sažaljeva.

- Uvek sam bila nemarna prema zdravlju, šta ću, takva sam. U jednom trenutku počela sam da osećam neobičan umor. Šta god da radim, počnem da osećam malaksalost. Onda su krenule blage podmukle temperature, 37 sa dva, a ne znaš od čega su. Istovremeno, neobjašnjivo sam gubila kilograme. Nisam osoba koja kuka i plaši se bolesti, nastavila sam normalno da živim, pevala sam, snimala, držala koncerte. Ignorisala sam simptome sve dok mi na vratu iznad ključne kosti nije iskočila limfna žlezda. E onda sam shvatila da je ozbiljno. Doktor Radan Džodić mi je saopštio surovu istinu, koju nisam htela da prihvatim. Istinu da imam rak štitaste žlezde i to s metastazama. Bila sam u stanju potpunog šoka i neverice, a onda je krenula borba - pričala je pevačica.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading