GOLE GRUDI VESNE ZMIJANAC! Isplivala fotografija iz prošlosti, ovo joj je bio prvi put da se skinula?
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Pevačica Vesna Zmijanac u mladosti je važila za jednu od najlepših pevačica na ovim prostorima, ali je volela i da se obnaži, što su pojedini fotografi i zabeležili. Sada se u javnosti pojavila fotografija iz njene rane mladosti na kojoj se pevačici vide grudi.

Fotografija koja se pojavila na društvenim mrežama, prema nekim informacijama stara je 37 godina, nakon čega je Zmijančeva snimila pesme "Crne oči" i "Dođi što pre". 

Iako je na ovoj fotografiji Vesna skoro neprepoznatljiva, nema sumnje da je to ipak ona. A kako neki tvrde, ovo ipak nije bio prvi put da se Vesna fotografisala obnaženih grudi, jer je to uradila i 1982. godine na samom početku karijere. 

Popularna pevačica sada živi potpuno drugačije, povučeno u svojoj kući na Bukulji gde je prema rečima dobro obaveštenog izvora unajmila dve osobe kako bi joj pomogale oko kuće, s obzirom na to da je nedavno operisana. 

Folk zvezdi su u martu u Kliničkom centru Srbije ugrađena tri bajpasa. Mada je Vesna ceo život navikla da radi, lekari su je savetovali da se što više odmara. Zato je rešila da nađe ljude od poverenja koji će joj pomagati tokom leta oko kuće i dvorišta.

- Posle teške operacije Vesna ne sme da se zamara. Dodatni problem joj predstavlja i to što ima jake bolove u levoj nozi i ne može lepo da hoda, pa se trudi da što više miruje. Ćerka Nikolija ju je molila da nađe ljude koji će joj pomagati dok je na Bukulji, jer joj zdravstveno stanje nije najbolje. Mnogo je zabrinuta za nju i ne želi da bude sama. Posebno jer je imanje ogromno, ima veliku baštu, njivu i voćnjak. Vesna je svih ovih godina brinula o svemu, ali više ne može - kazao je nedavno izvor blizak pevačici.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading