Jana Todorović pokazala kuću na Kosovu i Metohiji
Foto: Printscreen/Instagram

Pevačica je pokazala kako kuća u kojoj je odrasla. Poznato je da je rođena u Prištini, ali je do udaje živela u selu Babin Most koje se nalazi nadomak Obilića.

Jana je iz auta snimila kako izgleda njen dom, a pesma koju je odabrala za pozadinu videa rasplakala je mnoge.

Radi se o numeri „Bez zavičaja sreće nema“, a sve ovo je izazvalo lavinu emocija kako kod nje, tako i kod njenih prijatelja i pratilaca.

Podsetimo, Jana je u medijima otvoreno govorila o odrastanju na Kosovu i Metohiji, a tada je priznala da je jako vezana za rodni kraj.

– Kada mi neko spomene moj rodni kraj, obuzmu me najlepše emocije. Podseća me na skroman život koji smo vodili na selu, na moje pokojne roditelje za koje sam bila mnogo vezana – kazala je Jana i dodala:

– Ja sam se na Kosovu rodila, ponosna sam na svoje Kosovo, na svoje selo i na mesto gde sam odrasla. Ja sam 1997. otišla. Tamo je život bio mnogo lep, ja nisam imala problema, rano sam počela da se bavim ovim poslom, lepo smo se slagali i sa Albancima, ponela sam divne uspomene. Vrlo često odem dole, 2 puta godišnje. Tamo mi žive i stric i tetka, odem, obiđem svoju familiju. Svaki put plačem, emocije su tu, i kad pričam o Kosovu a ne kad sam dole. Kad uđem u svoje selo to su suze radosnice. Nažalost moji roditelji nisu živi, pa mi bude još tužnije kad sam u mom selu – rekla je ona u jednoj emisiji.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading