PRODALI STE ME! Stefan Karić van sebe, odrekao se prijatelja i doživeo nervni slom, a onda zapretio njemu!
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Nataša Šavija optužila je Stefana Karića da ju je pretukao i tom prilikom slomio jagodičnu kost. Bivši zadrugar je proveo skoro mesec dana u pritvoru, a zatim je pušten da se brani sa slobode.

Stefan Karić

Printscreen

 

Obe strane treba na sudu da dokažu šta se desilo te noći. U njihov sukob se na društvenim mrežama umešao tiktoker Makedonija. 

On je rekao da će svake večeri tokom svog lajva pominjati šta se desilo Šaviji i neće dozvoliti da Stefan prođe nekažnjeno. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

Stefan se nakon ovoga obratio Makedoniji. Poručio je svojim prijateljima da mogu da zaborave na njega ukoliko budu igrali meč sa ovim tiktokerom. 

- Zamislite, zove se lik Blagojče. Smrad Blagojče, j*bem ti mamu. Do pre par godina ga nisu puštali da izađe iz sobe, na šta liči lik. Smrade. On priča kako se ophode prema ženama, kako se smradu ophodiš prema Ani Spasojević. G*vno jedno smrdljivo, šta si sve rekao za devojku. I svako ko igra sa njim, a da su moji prijatelji, verujte mi, možete da zaboravite na mene. Da zbog nekog smrada i pratioca i giftanja, time ste mene prodali. Završili ste svaku priču sa mnom - rekao je Stefan. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading