ALO! EKSKLUZIVNO SAZNAJE Ovu pesmu je Ceca odbila, a hit je na Prijinom novom albumu
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Nije kome je rečeno, nego kome je suđeno, bar tako kaže naš narod.

U ovom slučaju bi se moglo reći: Ono što se jednom ne dopadne, drugome može da bude talično.

E, pa tako je ovoga puta prošla mlada pevačica Aleksandra Prijović koja je napravila pravi bum s albumom „Devet života” s kojeg se izdvojilo nekoliko hitova, a jedan od njih je svakako pesma „Placebo”.

Međutim, ono što do sada nije bilo poznato, a Alo! ekskluzivno otkriva jeste činjenica da je ova pesma prvo bila ponuđena muzičkoj zvezdi Svetlani Ceci Ražnatović, međutim, njoj se nije dopala, tačnije, nije se u njoj pronašla.

- Nije tajna da je Ceca oduvek bila slaba na pesme koje je za nju radila pokojna Marina Tucaković jer je ona kao njen veliki prijatelj svoju saradnicu i drugaricu znala u dušu. Sve najveće hitove Marina je napisala upravo za Cecu, i nakon njene smrti folk diva je shvatila da će sada još teže naći odgovarajuće saradnike koji bi za nju uradili ono što ona želi - kaže izvor, i dodaje:

- Veliki broj tekstopisaca svakodnevno šalje Ceci tekstove pesama, međutim, njoj se retko šta dopadne jer ne voli da peva numere u kojima se ne pronalazi i ne može da iskaže emociju.

Kako saznajemo, čak i oni najpoznatiji tekstopisci nisu uspeli da zadovolje visoke kriterijume folk dive, pa tako Ceca i dalje traga za hitovima kojima će obradovati publiku.

Izvor Alo! otkriva da je Ražnatovićeva imala priliku da prva čuje numeru „Placebo” koju je napisao Miloš Roganović.

- Ceca je imala priliku da čuje sve pesme koje je Miloš uradio namenski za nju, a koje je u studiju otpevala Ivana Selakov, međutim, njoj se ništa od toga nije dopalo. Ona izuzetno dobro zna u kom pravcu bi trebalo da ide njen novi album, a sve što je čula bilo je van njenih ideja i standarda. Jedna od numera bila je upravo „Placebo” koju je kasnije snimila Aleksandra Prijović, međutim, Ceca se u njoj nije pronašla - otkriva izvor Alo!, i dodaje:

- Cecin novi album na kojem se pažljivo i temeljno radi svakako će biti nešto posebno, pa samim tim folk diva ne želi da srlja i snima sve što joj se ponudi.

Folk diva je nedavno i sama priznala da bi jako volela da svoju publiku obraduje hitovima, ali ne po svaku cenu.

- Do sada sam čula preko 200 pesama, problem su mi tekstovi, problem su mi poruke u tim tekstovima, ako išta mrzim to je kada se piše na jedan banalan način. Mene to ne zanima. Velika je praznina u mom životu, ostala sam bez Marine koja je pisala fenomenalno jer je bila genijalna. Svaka njena pesma je imala poruku, imala je suštinu. Mnoge pesme mogu da se svrstaju u poeziju. Ona je za mene i moje kolege napisala preko 7000 pesama i hitova - rekla je Ceca.

Prija Cecina izgubljena ćerka!

Aleksandra Prijović se kroz godine i fizički znatno promenila, a veliku podršku u svemu joj pruža i najveća balkanska zvezda Ceca Ražnatović, s kojom je mnogi i porede, kako zbog glasa tako i zbog stasa.

- Često mi kažu da sam davno izgubljena ćerka Cece Ražnatović. I nas dve često pričamo o tome, ona mi sama kaže: „Bože, koliko ličiš na mene, kao da sam te rodila.“

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading