Lidija Vukićević
Foto: Alo/Printscreen

Glumica Lidija Vukićević živi punim plućima ako je suditi po njenom Instagram nalogu. Iako je dugo izbegavala da govori za medije, sada je progovorila o temama koje dugo intrigiraju javnost.

- Ja sam malo čudna osoba! Na primer, selila sam se sto puta u životu, živela sam u Holandiji, Americi, Turskoj, u Beogradu i tako dalje, ali kada odem iz jednog mesta, ja ga presečem i zaboravim. Takva sam osoba, takav sklop. Uopšte se ne vraćam na to jer je život previše kratak da bih se ja bavila kako je nešto bilo. Hoću da mi danas i sutra bude lepo, mada niko u mojoj porodici baš nema tu crtu - kazala je.

- Isto tako, kada sam rešila da prestanem da pušim, ja sam to učinila i prestala tog trenutka. Da li je to karakter ili šta, ne znam, ali ja sam taj profil ličnosti - ispričala je glumica.

Ipak, kako navodi, krupne odluke koje je tokom života donosila je nikada nisu koštale.

- Nikada! Zato što sam ja uvek stajala iza tih odluka makar one bile pogrešne. Možda sam nekada posle shvatila da nešto nije trebalo, ali retko kada sam sebe preispitivala. Čak i kada sam rešila da se razvedem, odmah sam to uradila, sutradan. Prosto ne bavim se lošim stvarima, ne idem u sitne detalje, ali uvek dobro razmislim pre nego što donesem odluku - objasnila je Lidija. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading