SVI SU JE OBOŽAVALI, A ONDA JE UPALA U SEKTU Zaboravljenu rođaku Marine Tucaković Laća tražio pred smrt FOTO
Foto: Alo/ilustracija

Nataliju Živković, mnogi pamte po karijeri pevačice u grupi "Zana", koju je napustila kada se navodno priključila sekti Hare Krišni. Ova tajna otkrivena je nakon tri i po decenije, a takođe, ono što je malo poznato javnosti jeste da je Natalija rođaka Marine Tucaković, što je pred smrt potvrdio i Marinin sin Laća. Čak je naveo da bi voleo da je pronađe i stupi sa njom u kontakt.

Natalija, koja je pečat ostavila hitom "Rukuju se rukuju" koji se i danas sluša, je naprasno odlučila da uspešnu karijeru u grupi okonča posle samo godinu dana provedenih u bendu, a na to je bila prinuđena jer je sama izabrala da poštuje pravila organizacije kojoj se priključila, preneo je Kurir.

- Jeste, Natalija je mamina, a samim tim i moja rođaka. Sećam se da su moji dosta davno izgubili kontakt sa njom, nakon što se sa tadašnjim dečkom preselila iz zemlje i priključila se Hare Krišni. Trenutno sam u Izraelu, a voleo bih da stupim u kontakt sa njom da sam u Beogradu. Potpuno sam smetnuo s uma činjenicu da smo rod, a nakon svih porodičnih gubitaka tako nešto mi puno znači - rekao je pokojni Laća.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading