Maja Berović povodom novog albuma
Foto: Alo/Foto: Privatna arhiva

Pevačica Maja Berović objavila je novi album "Milion", a povodom istog sazvala je konferenciju za novinare kako bi sumirala utiske, te shodno tome otkrila je kako se oseća nakon velikog uspeha.

Pevačica je više od godinu dana, zajedno sa svojim timom radila na novom albumu, a po prvi put na našim prosotorima prikazani su virtuelni spotovi, gde je Maya predstavljana kao virutalni lik.

- Evo mene opet nakon dužeg vremena. Ono što sam očekivala od novog albuma to sam i dobila, sve je turbulentno. - istakla je pevačica na samom početku, a onda ootkrila koja numera joj je najomiljenija, te progovorila o tome kakvu simboliku nosi pesma "Lav" i zašto ima posebno mesto u njenom srcu:

- Milion je moj favorit, ali svaku pesmu sam otpevala sa emocijom, ali autobigrafska je pesma Lav, zbog mog sina.

Berovićeva je priznala da je album poklon svim generacijama, te da se igrala kada su u pitanju žanrovi.

- Ja sam neko ko voli balade, i od samog početka moje karijere je to tako, eto tu je "Devojačko prezime" po kojoj sam ja postala i popularna. Ovo je do sada moj najraznovrsniji album, ima balada ima i brzih pesama, napravila sam ga za sve generacije. - dodala je ona, a koliko je vodila računa o svakom detalju govori u prilog tome da je birala trenutno najbolje muzičke znalce, te su tako na pesmama i muzici radili.

- Okupila sam mnoge autore na ovom albumu, i svako od njih je dao neki svoj pečat. - zaključila je pevačica vidno zadovoljna i srećna.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading