SANJA VUČIĆ UŽIVA SA NOVOSADSKIM BIZNISMENOM, A NEKADA JE LUDO VOLELA BIVŠEG ZADRUGARA! Živeli su zajedno, a evo šta je razlog raskida!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Sanja Vučić uživa u ljubavi sa novosadskim biznismenom Nenadom Cicmilom sa kojim već neko vreme živi, a pre njega bila je u burnoj vezi sa bivšim zadrugarom Nikolom Đorđevićem.

Naime, ovaj par bio je u vezi više godina, činilo se da uživaju u harmoniji, non stop su se u javnosti pojavljivali zajedno, često objavljivali zajedničke fotografije, da bi posle izvesnog vremena usledio kraj, a kao razlog navodi se višestruka prevara o kojoj je i sam Đorđević govorio pri ulasku u rijaliti.

-Bio sam mlad i glup, hteo sam da budem dobar drug, a ispadao najgori čovek prema osobama koje su vredele, ništa nisam radio, a ispadalo je da sam sve ja radio. Žao mi je zbog toga, sve bih dao da to nisam radio, zato što sam bio loš čovek. Imao sam 20 godina, a ona 25, to je velika razlika, sećam se kada mi je pričala da je to meni tad bilo okej, ali da u njenim godinama mi neće biti okej, za sve je bila u pravu- ispričao je jednom prilikom Nikola.

Sanja se povodom ovoga nije mnogo oglašavala u medijima, ali je pri gostovanju u jednoj emisiji otkrila neke od detalja prekida veze.

-Sve što sam imala da kažem u vezi našeg odnosa, naše veze i raskida, ja sam sve lepo objavila na Instagram profilu. To su preneli svi portali, sve novine, tako da ne bih previše oko toga. On je momak svoj, bre, slobodan, može da radi šta želi - rekla je Sanja.

Nkon kraha veze, Nikola nije uspe da se skrasi, bio je u društvu mnogih devojaka ali niti jednu nije shvatao ozbiljno, dok sa druge strane Sanja duži vremenski period uživa u ljubavi, a kako njeni bližnji pričaju, uskoro će stati na ludi kamen.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading