OVAKO SU NASTALE PESME MARINE TUCAKOVIĆ Uzme rakijicu i kapućino i zavuče se u krevet...
Foto: Youtube/Printscreen

Marina Tucaković, najpoznatiji tekstopisac u regionu, iza sebe je ostavila pregršt hitova i stihova na koje svi lako pustimo suzu. Kako je objasnio njen prijatelj i saradnik Danijel Pavlović, Marina je imala poseban ritual dok je pisala legendarne hitove i od njega nikada nije odstupala.

– Od Marine sam naučio mnogo toga i o životu, i o poslu i u svim drugim segmentima. Ona je meni u srcu i nikada odatle neće da izađe. Hvala joj na svemu što je za mene učinila, a učinila je mnogo i to je moja ljubav. Mi smo putovali, smejali se i nervirali se zajedno. Sedeli smo u njenoj seksi sobi, to je jedna mala sobica u njenom stanu na Vračaru, gde je ona imala krevet za jednu osobu, pored njega je bila rakijica i kapućino, leži i piše, papiri oko nje – prisetio se nedavno pevač.

– Imao sam sreće da baš ja budem sa njom u tim momentima kad su se neke od velikih pesama i stvarale. Pored nje sam naučio kako ne treba da se piše tekst, jer je pisala za neku anonimnu devojku i mučila se, ja sam je pitao: „Za koga pišeš to, Cveto? Zašto se mučiš? To je nebitno, tezga“, a ona mi je odgovorila: „Ne mogu ja to tako“… Svakome je davala sve što je mogla, za koga god da je pisala, pisala je kao da joj je zadnji tekst… E u tome je njena veličina.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading