NISAM ZAVISNIK Barbara Bobak za Alo! progovorila o najintimnijim stvarima, pa priznala da li je nakon Lazića pronašla sreću
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Samu i nasmejanu, Barbaru smo sreli na muzičkom festivalu „Vrnjački karneval“ u Vrnjačkoj Banji, gde nam je otkrila da nema vremena za dečka, da je seksualnu energiju usmerila na muziku, da pare troši na mačku i hranu, a da joj je najbolji provod odlazak na bazen i u saunu gde voli da se odmara.

- Nemam partnera, imamo samo mačku (smeh). Iskrena da budem, ne znam ni gde bih mogla da nađem dečka, jer ja uopšte ne izlazim. Ako mi neko i priđe na nastupima, mene to ne zanima - rekla je Barbara za Alo!.

Na naše pitanje da li joj nedostaje bliskost sa partnerom, Barbara je imala zanimljiv odgovor.

- Nisam zavisnik od seksa, to je trenutno luksuz za mene. Kada je bliskost u pitanju, to trenutno imam sa svojim prijateljima. Seksualnu energiju usmeravam na muziku. Na nastupima mi kažu da sam živa vatra, jasno vam je odakle sve to ide - rekla je Bobakova i otkrila da nije pristalica mreža za upoznavanje.

- Trenutno to ne koristim, a Tinder sam imala u srednjoj školi, jer smo ga drugarica i ja otvorile iz zezanja. Nikada nisam bila zavisna od muške pažnje.

S obzirom na to da nastupa tri puta nedeljno, zanimalo nas je da li uspeva da potroši sav novac koji zaradi i šta najčešće kupuje. Lista prioriteta u njenom slučaju i te kako postoji.

- Pare trošim na hranu, kupujem poklone porodici, organizujem kućne žurke i posebno trošim na mačku. Sve ostalo ulažem u garderobu, šminku… Iskrena da budem, slabo izlazim jer mi je to dosadilo, pogotovu sada kada tri puta nedeljno nastupam. Izgustirala sam taj noćni život i mnogo mi je bolji provod kada sam na bini, nego u publici - kaže Barbara.

Iako mlada, Bobakova nikada nije imala problem da bude oštra na jeziku, kako kaže, možda je to nekada i koštalo u životu i karijeri, ali nije obraćala pažnju. Sebe u narednom periodu vidi uspešniju nego danas.

- U narednih pet do deset godina sebe vidim isto u muzici, samo da nastupam za malo veći honorar. I naravno, da snimim nove albume.

 Izgubila sam lažne prijatelje

Barbara kaže da je sa uspehom došlo i mnogo nepredviđenih situacija, a jedna od onih koje su je posebno iznenadile jeste da je ostala bez ljudi za koje je mislila da su joj prijatelji.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading