Lepa Brena i Ceca
Foto: Privatna arhiva/Foto: Printscreen/instagram

Osim što važe za dve najuspešnije zvezde sa naših prostora, Lepu Brenu i Cecu sudbinbski povezuje jedna važna osoba. Naime, u pitanju je sudbinska veza pevačica, a tiče se jako lepe stvari u životu svake žene, pa tako i njih dve.

Kada pričamo o životu na javnoj sceni, čini se dve pevačice imaju isti zvezdani tretman, koji su svojim radom i potpuno zaslužile. Ipak, postoji i jedna stvar koja njih dve spaja privatno i vezana je za jedan od najsrećnijih dana u životu svake dame. Jasno je da je venčanje jedan od najradosnijih dana u životu svake žene. Naravno da je to srećan dan i za muški pol, međutim opšte je poznato da žene generalno mnogo više pažnju posvećuju venčanicama i svim drugim detaljima vezanim za svadbe od muškaraca. 

Lepa Brena se za tenisera Slobodana Bobu Živojinovića udala 7. decembra 1991. godine, dok se Ceca i Željko Ražnatović Arkan uzeli 19. februara 1995. 

Osim toga što su obe svadbe više nego pompezno ispraćene u medijima, dve pevačice imaju i još jednu zajedničku sponu. Naime, matičar, možda i najvažnija osoba na svadbi, na venčanju Cece i Brene je bila ista osoba. Reč je o izvesnom Radivoju Mrđi koji je nesumnjivo najbolje mogao da oseti kako su se ponašale ove dve dame prilikom sklapanja braka. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading