Barbara Bobak
Foto: Privatna arhiva/Alo

Pevačica Barbara Bobak prisustovala je večerašnjem festivalu "Vrnjačka muzička noć", gde će revijalno nastupiti preko 15 najpopularnijih izvođača domaće pop i folk muzike, te iskreno progovorila o svom emotivnom statusu i otkrila u čemu uživa.

Bobakova je na samom početku istakla da se posvetila sebi i da uživa u čarima slobode, te da je odlučila da svu pažnju preusmeri da maksimalno iskoristi sve što joj život pruža, ali isto otkrila i šta je trenutno najviše ispunjava.

Ona je priznala da je svojevremeno koristila i aplikacije za upoznavanje, ali nažalost joj nisu bile od koristi, tako da je odlučila da bude sama i sreću potraži u putovanjima, raznim izazovima i avanturama.

- Nemam dečka, imam mačku. Ne izlazim nigde pa gde da i nađem? Probala sam Tinder nije za mene. Sad bih mirnu vezu, gledamo film sedimo kuci, dosta mi je klubova. Intimne odnose nemam, seks je luksuz, a svu seksualnu energiju prenesem u muziku i nastup pa kažu da sam na bini vatrena. Uživam u hedonizmu, putovanja, hrana, kupujem dragim ljudima, ali para nikad dosta, volela bi par albuma iza sebe i veče bakšiše. Probrala sam ko su mi prijatelji, neki su se promenili zbog moje slave, a ja sam ista pa su mene izgubili, a ne ja njih. - zaključila je pevačica.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading