Milan Stanković
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Pandorina kutija u ljubavnom trouglu Rada Manojlović, Milan Stanković i Žika Jakšić se otvorila. "Grandov" producent je bio zaljubljen u pevačicu, zbog čega je minirao i sabotirao popularnog "plavog čuperka", koji je tad bio u vezi s Radom, nakon čega je pevač napustio "Grand".

Posle objavljivanja pomenutog teksta javio se novi izvor, koji je bio prisutan kada se dogodila skandalozna situacija u koju je bio upleten upravo Jakšić. On je, prema rečima sagovornika Kurira, jednom prilikom u alkoholisanom stanju vikao na Stankovića jer navodno nije hteo da posluša naređenje.

OTKRIVENO ZAŠTO JE ZAPRAVO MILAN STANKOVIĆ NAPUSTIO GRAND Doživeo je nikad gore poniženje od našeg muzičara, tajna koja se krila godinama

Printscreen

 

- Vidimo da je Žika demantovao da je bio zaljubljen u Radu. Pa mnogi pevači iz "Granda" to znaju, ali o tome se ćutalo. Štaviše, on je pred nekima imao česte svađe s Milanom. Jasno je pokazivao ljubomoru prema njemu. Manojlovićeva ga je kulirala, nije obraćala pažnju na Žiku, i to ga je posebno nerviralo. Bes je iskaljivao nad Stankovićem u svakoj prilici - priča jedan od pevača, koji je insistirao na anonimnosti.

- Sećam se, Milanov ujak je umro nedelju dana pre Evrovizije. Na dan sahrane rođenog brata svoje majke Milan je morao da peva kao gost na koncertu Marije Šerifović. Mogli su da reše da se ne pojavi kad je takva situacija, ali on je morao da peva. Odradio je on taj koncert, ali je posle toga tražio samo nedelju dana da odboluje ujaka, za kojeg je bio mnogo vezan, ali mu nisu dali. Želeo je da bude smiren pred Evroviziju, da ga ne obuzmu emocije zbog porodične tragedije, ali su iz produkcije insistirali na jednom intervjuu, koji je Milan svakako želeo da ispoštuje, ali kad se vrati s takmičenja - priča izvor i nastavlja:

Saša Popović i Žika Jakšić

Foto: Alo/ilustracija

 

- Žika je zapeo da mora da se intervju uradi, i to je on uradio umesto njega. Milana je to jako pogodilo jer on nikad takav intervju ne bi dao. Poludeo je, to je bila kap koja je prelila čašu. Žikin intervju u njegovo ime doživeo je kao gaženje preko njegovih reči i osećanja u teškom trenutku. Sve je išlo kako ne treba. Nažalost, to se dešavalo samo zato što je Jakšić imao emocije prema Radi. Naš sagovornik blizak "Grandu" tvrdi da se Milan i Popović nikada nisu posvađali. - Milan jako ceni Sašu i dan-danas. Ko zna šta je Žika Saši napričao. To samo njih dvojica znaju, ali Milan je ispaštao. Zapravo cela produkcija. Manje-više svi su to znali, ali se u to vreme ćutalo zbog odnosa. Niko nije želeo da se zameri - navodi izvor Kurira.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Jovana

07.07.2023 21:58

Bruka i sramota za gospidina Žiku. On je katadtrofa. Kako samo vodi Nikad nije kasno? Smeje se ko lud na brašno. Kreten. Steta za Milančeta. Bio jw super ali Sašs je poverovao ovom ludaku.