Lepa Brena i Zorica Marković
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Sada je pevačica otkrila sve detalje odnosa sa Brenom.

-Ne verujem da gaji neki poseban animozitet prema meni. Godinama se poznajemo, imamo korektnu relaciju, ali videla sam da sa mnom ne želi bližu komunikaciju. Prema nekim kolegama je srdačna i prijatna na snimanjima, a meni se samo usputno javi. Pošto ima neki stav sa visine, čovek ne može lako ni da joj priđe. Da je drugačija, možda bih ja nju pozvala na kafu da je častim.

Zorica

Printscreen Amidži šou

 

Bez obzira na to što smatra da Lepa Brena ima "zmiju u džepu", Zorica priznaje da je lepa i zgodna žena. Ona otkriva da su ih na početku karijere čak i poredili!

- Stalno su govorili da smo Brena i ja zgodne, ali da imamo konjske glave! Šta da radimo, takve nas je Bog stvorio. Ipak, mislim da ja imam veću glavu od nje! Čujem da mnogi komentarišu da je poslednjih godina preterala s botoksom, ali nisam saglasna s njima. Odlično izgleda za svoje godine, vidi se da vodi računa o sebi. Za razliku od nje, ja nisam ništa radila na sebi. Ne bih mogla da idem 'pod nož' jer ne mogu da trpim bol, a i nemam komplekse - objašnjava Markovićeva za Informer.

Miloš Bojanić: Zorica je ljubomorna na mene

Zorica Marković potkačila je i kolegu Miloša Bojanića, za kog je rekla da je takođe velika stipsa. Ona je dodala da folker nikad ne zove kolege da letuju u njegovoj kući u Baošićima, na šta je on odbrusio da je ljubomorna na njega.
- Zorica je klasična budala! Zavidi mi jer zarađujem od izdavanja nekretnina, a njoj je jedini izvor prihoda rijaliti. Kolege me prozivaju da im ne dajem popust, ali ja i ne želim da borave u mojim apartmanima, pa da me posle ogovaraju. Zato kad god me neko od njih pozove, ja ih prebacim na ženu Branku - brani se Bojanić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading