Saša Popović
Foto: Printscreen/Foto: ATA Images

Najveći medijski mag i bivši direktor i vlasnik "Grand produkcije", Saša Popović uživa u penzionerskim danima nakon što je nedavno prodao svoj deo najveće muzičke imperije. Naime, Saša je jednom prilikom govorio o proročanstvu baba Vange, a on se takođe dotakao i stravičnog abortusa njegove devojke koji ju je zadesio.

Između ostalog Vanga je Saši tada kazala da će postati direktor velike muzičke firme, da će umreti u 86. godini života prirodnom smrću, kao i da se neće oženiti narednih šest godina iako ima devojku.

saša popović

Alo

 

- U tom momentu moja izabranica bila je u četvrtom mesecu trudnoće. Pitam ja Vangu: "Pa kako se Vanga neću oženiti kada mi je devojka trudna", a ona mi odgovara: "Od te devojke nema ništa, niti će se to dete roditi". Petog januara sledeće godine nas dvoje smo raskinuli. Ne mogu da kažem o kome se radi, ali sve se odigralo onako kako je proročnica kazala. Dogodilo se i to da sam se po njenom proročanstvu tek u 48 godini oženio Suzanom i kraj nje pronašao mir - priznao je nekadašnji suvlasnik i direktor "Grand produkcije", na kojeg su baba Vangine reči ozbiljno uticale.

- Kako su godine prolazile sve što je rekla počelo je da se obistinjuje. Sve više sam shvatao značaj onoga što mi je rekla. Devedest posto stvari je pogodila, a budući da ostaje onih deset posto za sumnju moram da priznam da se nadam da se ono za vreme smrti prevarila- kazao je kroz smeh Popović.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading