MUŽ MAJE BEROVIĆ PRAVA JE MISTERIJA Otkriveno njegovo zanimanje i koliki su mu prihodi!
Printscreen

Maja Berović uživa u ljubavi sa svojim suprugom Alenom Dragosavom, sa kojim je od svoje 17. godine.

Oni su se upoznali kada je ona bila maloletna, ali je uveliko pevala.

Poznato je da pevačica o svom privatnom životu jako malo priča, te tako i svog partnera ljubomorno čuva od očiju javnosti i retke su prilike kada se pojavljuje sa njim. Svega par njihovih fotografija su profesionalni fotografi uspeli da zabeleže.

Maja i Alen venčali su se 2016. godine u pravoslavnoj crkvi u Grčkoj. U to vreme Berovićeva nije bila naročito popularna. Sada je situacija skroz drugačija. A u periodu gde se borila za svoj uspeh i karijeu najveću podršku joj je davao baš on - Alen.

Kako je i sama govorila za medije, Alen joj je pomogao finansijski oko prvog albuma.

- Dolazio je na svaki moj nastup u Bosni i sve se završavalo na pogledima, jer sam imala samo 17 godina. Bila sam maloletna i ludo zaljubljena u čoveka koji dolazi na moje nastupe - ispričala je Maja jednom prilikom i dodala da je ubrzo shvatila da ne može da živi bez njega, te su počeli i zajednički život.

- Nakon nekog vremena, shvatili smo da ne možemo tako i da nam je previše stalo da bi sve ostalo na platonskoj ljubavi. Vrlo brzo smo doneli odluku da živimo zajedno, što je bilo teško saopštiti mojoj mami, koja je samohrana majka i kojoj je odvajanje ženskog deteta tako rano bilo bolno. Ipak, nije stala na put mojoj sreći. Alen mi je pomogao finansijski i moralno da objavim prvi album. Sada, nekoliko godina posle toga, ja sam neko ko sam može da ulaže u svoju karijeru - ispričala je Berovićeva svojevremeno.

Inače, Majin muž je, kako se navodilo, na početku njihove veze vozio kamione, ali je uspeo da napravi veliki uspeh.

Danas je u tom biznisu vrlo ozbiljno i odlično pliva. Poseduje svoje kamione i, kako se navodi na jednom sajtu, ima oko 83 zaposlena čoveka. Njegova firma bavi se međunarodnim drumskim prevozom svih vrsta roba i moglo se čuti da je "pun kao brod".

Prihod mu je, navodno, kako se navodi na sajtu sa podacima o njegovoj firmi, oko 7.447.892 evra, pisao je Telegraf.

Podsetimo, oni su nedavno napravili proslavu povodom prvog rođendana sina Lava u jednom prestoničkom restoranu.

(Espreso)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading