IZNEO DO SADA NEPOZNATE DETALJE Saša Popović otkrio koliko produkcija uzima para od nastupa pevača
Foto: Printscreen

Kreativni direktor Grand produkcije, Saša Popović, otvoreno je govorio o poslovnim, ali i privatnim temama.

Dosta se spekulisalo koliko Grand produkcija uzima pevačima i pevačicama od zarade, a Saša se dotakao i te teme.

- Ovo je jako važno da kažem. Svi finalisti potpisuju ugovor, mnogi se plaše tog ugovora, međutim, ugovor je faktički napravljen ovako. Ugovor je aktivan samo za one kandidate koji mogu da naprave neki posao i od kojih možemo da napravimo neke nastupe, recimo od 1.000, 2.000, pa do 7.000, 8.000, 10.000 hiljada evra - rekao nam je Saša.

Popović se osvrnuo i na to ko sve danas ima ugovore od kojih i Grand takođe profitira.

- Ugovore imaju na primer Aleksandra Mladenović, Zorana Mićanović, Uroš Zivković i tako dalje. Ako nekoga možemo da napravimo zvezdom i da napravimo puno para, kako za njih tako i za produkciju, onda je taj ugovor aktivan, ako ne možemo, onda ih pustimo da rade kao što su radili i do sada - otkrio je Popović.

On je otkrio i koliko produkcija zarađuje po nastupu.

- Mi kao produkcija uzimamo 30%, njihovo je 70%, a nase 30%. Ne možete nekome ko peva za 100 ili 200 evra da mu uzmete 30%, to nema šanse. Ali ako nekoga podignemo na 5.000, onda se tu prave obračuni i takvim kandidatima dajemo posle pesme i ti su ugovori i dalje aktivni. A zauzvrat svi oni imaju devet godina reklamu i marketing - iskren je Saša u razgovoru za "Telegraf".

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading