STOPIRANO RENOVIRANJE CECINE VILE Viki se hvalila projektom, a onda je sve pošlo naopako, otkrila je u čemu je problem
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Glavna prepreka su im kiparske vlasti, koje im još nisu izdale građevinsku dozvolu za taj poduhvat! Kako pišu mediji, radovi na vili u Aja Napi, koja je trenutno u vrlo lošem stanju, nisu uopšte ni započeli, a kako se moglo naslutiti na osnovu Vikinih izjava od prošle godine, trebalo je da oni uveliko budu u toku.

Rekonstrukcija vile je za sada stopirana, a kako su kiparske vlasti veoma rigorozne prilikom izdavanja građevinskih dozvola, pitanje je kad će i da li će Viki uopšte uspeti da obezbedi svu potrebnu dokumentaciju za kuminu vilu na obali mora i kada će radovi na njoj konačno početi.

Ceca i Saša poljubac

Foto: Blic tv printskrin

 

Kao što je poznato, Viki je odnedavno počela da se bavi prodajom i uređivanjem luksuznih nekretnina, a jedna od prvih klijentkinja bila joj je kuma Ceca. Njena nekretnina na Kipru ima oko 400 kvadrata i navodno vredi oko dva miliona evra, dok će, kako su svojevremeno pisali mediji, po završetku svih radova biti proširena i imati 600 kvadrata, te će njena vrednost iznositi bar tri miliona evra. Prvi pregovori o renoviranju Cecine velelepne vile u Aja Napi započeti su još 2021. godine, kad je poznata folkerka na nekoliko dana otputovala kod kume na Kipar da bi na licu mesta zajedno procenile šta sve treba da se radi.

- Trenutno radimo građevinski projekat. Unutrašnji projekat, tačnije dizajn, završili smo odavno. Prvo je trebalo samo da se uradi rekonstrukcija, ali ta rekonstrukcija je bila, mnogo, mnogo velika. Sve smo izmenili, i sada će Cecina kuća imati preko 600 kvadrata. To je mnogo veliki zahvat i dok smo razgovarale Ceca, Lidija i ja, došle smo do zaključka da će verovatno sve ići iz početka. Ceca nije zahtevna, ima potpuno poverenje. Sve radove je prepustila meni i Lidiji, kao i našem timu arhitekata - ispričala je u oktobru 2022. Viki za medije.

STOPIRANO RENOVIRANJE CECINE VILE Viki se hvalila projektom, a onda je sve pošlo naopako, otkrila je u čemu je problem

Foto: Ataimages

 

Viki se oglasila za Kurir i otkrila da li su ove informacije tačne, kao i šta se trenutno dešava s Cecinom vilom, koja je prava atrakcija za turiste u Aja Napi.

- Malo nas je usporilo dobijanje same građevinske dozvole na Kipru, koja ne zavisi od nas, nego od njihovih državnih organa. U međuvremenu, desile su se i neke globalne nepogode, tako da čekamo da se ostvare svi ti uslovi da nastavimo dalje - rekla nam je Miljkovićeva.

VOJAŽ NAPUSTIO SRBIJU ZBOG NAPADA Reper objavio fotografiju nakon koje će vam sve biti jasno!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading