ŠIROKO Katarina Grujić na telu i vratu prošetala čitavo bogatstvo, Hvali se haljinom od 30 evra, a krije nakit od 35.000 evra!
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Da se stil ne kupuje i da ukoliko umete i sa malo para možete izgledati kao milion  dolara, dokazala je Katarina Grujić, koja se pre par dana pojavila na prestoničkom splavu u haljini od 30 evra.

Kako je rekla okupljenim novinarima tom prilikom, ona je toaletu pazarila na sezonskom sniženju i s ponosom istakla da ju je platila 2.990 dinara. Ono što je, međutim prećutala, a što nama nije promaklo je da je, osim jeftine haljine, na sebi imala papreno skupi nakit, sandale, torbu... a za to je izdvojila nekoliko desetina hiljada evra!

Na vratu je supruga fudbalera Crvene zvezde Marka Gobeljića imala ogrlicu marke „valentino“, na jednoj ruci dve narukvice, „van klif“ i „kartije“, a na drugoj još dve ,,kartijerove“ rouz gold narukvice s dijamantima. Sav nakit koji je te večeri ponela staje „tričavih“ 35.000 evra! I to nije sve! Sandale koje je prošetala uz jeftinu haljinu bile su ,,đanvito rosi“, a njihova cena je 1.000 evra, dok je za minijaturnu torbicu s biserima marke „džimi ču“ izdvojila neverovatnih 1.700 evra!

- Neumesno mi je da govorim o tome šta sam i koliko platila, svesna činjenice da živimo u zemlji Srbiji gde je prosečna plata daleko manja od mojih primanja - rekla je Kaća, i dodala:

- Sve što sam kupila sama sam zaradila. Za haljinu sam rekla koliko košta samo zato što želim da pošaljem sliku mladim devojkama da nije bitno šta nose nego kako nose i da se i s malo novca može izgledati supo i glamurozno - rekla je pevačica, pa stala u svoju i odbranu svih žena.

- Poznato je da ja volim nakit, a i da mi ga suprug često kupuje. Cipele i torbe su slabost svake žene, pa i mene, i tome zaista ne treba pridavati važnost - rekla je Grujićeva za Alo!.

 

Otvorila sezonu u Crnoj Gori

Katarina Grujić pre dve noći je otvorila sezonu koncerata na Crnogorskom primorju, nastupom pred oko 1.000 ljudi u poznatom budvanskom klubu. Ni to što je iste večeri u Tivtu nastupao Dino Merlin nije sprečila poštovaoce njenog lika i dela da dođu i uživaju u njenoj muzici i energiji do ranih jutarnjih sati. Katarina Grujić će sa svojim bendom biti celog leta u Crnoj Gori, a odatle će putovati na nastupe i vraćati se.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading