OVO JE DVOJNICA BARBARE BOBAK! Sličnost je neverovatna, fanovi ostali šokirani! (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Mlada pevačica Barbara Bobak postala je popularna zahvaljujući hit singlovima koje je snimila u poslednjih nekoliko godina, ali je i njena veza sa Darkom Lazićem poprilično ispraćena u domaćim medijima, što je svakako doprinelo njenoj popularnosti.

Ova atraktivna crnka‚ zaludela je mnoge muškarce širom Balkana, a sada su se pojavila šokantna poređenja naše zvezde sa, ni manji ni više nego popularnom latinoameričkom pevačicom i glumicom Maite Peroni.

Sličnost je prevelika, a mnogobrojni korisnici društvenih mreža komentarišu da su Barbara i Maite gotovo identične u određenim izdanjima.

Inače, Maite Peroni dobro je poznata i našoj publici koja je gledala u uzbudljivoj telenoveli ''Nevina'', ali i tinejdžerskom, muzičkom ostvarenju ''Buntovnici'' koja se pamti kao jedna od najgledanijih serija tog tipa na svetu. Takođe, bila je i članica popularne grupe 'RBD' koja je i nakon serije, nekoliko godina, nastavila da snima i nastupa širom sveta.

Maite Peroni rođena je 1983.godine i pored ove dve serije, poznata je po mnogobrojnim Netfliksovim ostvarenjima novijeg datuma.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading