ODLUČNA Nataša Šavija u tužilaštvu u Rumi juče dala iskaz  "Tražim doživotnu robiju za Karića"
Foto: Stock/E stock

Nataša Šavija juče u podne došla je u Osnovno javno tužilaštvo u Rumi da da iskaz o batinama koje je navodno dobila od Stefana Karića 1. maja.

Sa njom su bili i njen pravni branilac, ali i majka koja ju je držala ispod ruke.

Starleta je tužiocu ispričala šta se dogodilo kobne večeri, ali i odgovorila na pitanje da li se pridružuje krivičnom gonjenju Stefana Karića.

Okupljenim novinarima, a po izlasku iz tužilaštva, objasnila je da je do sukoba s bivšim zadrugarom došlo zbog toga što je njemu zasmetao duboki šlic na njenoj haljini, te da nikakvog konflikta odranije nije bilo između njih dvoje.

- Imala sam težak prelom jagodične kosti  da ništa nije moglo da se uradi sa jednom operacijom. Posle mesec dana, oko mi je još uvek modro i spušten mi je kapak. Nadam se da ću u budućnosti fizički i psihički biti bolje - rekla je Šavija, pa istakla da su joj roditelji trenutno najveća podrška.

- Stefan Karić treba da dobije doživotnu robiju. Nije me ubio odmah, a realno je mogao. Nemam reči. Ako ne bude optužen, ja ću ovim da se bavim do kraja svog života. Da neko tako nešto uradi, da mi ovako slomi jagodičnu kost, unakazi me... - rekla je ona novinarima okupljenim u Rumi i dodala:

- Oko mi je povređeno, čeka me još jedna hirurška intervencija. Da bi ono bilo funkcionalno, trebaće mi i plastična operacija.

Podsetimo, Nataša Šavija 1. maja ove godine hitno je hospitalizovana u KC Vojvodina, nakon teških telesnih povreda koje joj je navodno zadao bivši zadrugar Stefan Karić na jednoj svadbi u Vrdničkoj kuli. Starleta je u Urgentni centar primljena sa višestrukim povredama glave i lica u vidu fraktura, hematoma i ogrebotina, nakon čega je operisana čak nekoliko puta.

Stefan Karić se od 3. maja nalazi u pritvoru u Sremskoj Mitrovici i od starletinog iskaza zavisi da li će mu isti biti produžen, i na koje vreme. 

IRINA VUKOTIĆ BILA UDATA ZA RIJALITI UČESNIKA Svi ga znate, a evo kako je povezan sa Markom i Lunom

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading