EVO ŠTA SE DEŠAVA SA KARIĆEM U ZATVORU Hitno se oglasio njegov otac i izneo u kakvom je stanju, ovo nije očekivao (FOTO)
Foto: Alo/Alo

Stefan Karić trenutno se nalazi u pritvoru nakon optužbi da je navodno pretukao starletu Natašu Šaviju u noći između 30. aprila i 1. maja u Vrdničkoj kuli, gde su bili zajedno na svadbi. Nataša je tom prilikom zadovila prelom jagodične kosti, zbog čega je morala na hitnu operaciju. 

Osman Karić, otac osumnjičenog, istakao je da teško podnosi celokupnu situaciju, ali da mu snagu daje to što Stefan pored svega što ga je zadesilo, nije pao psihički. 

EVO ŠTA SE DEŠAVA SA KARIĆEM U ZATVORU Hitno se oglasio njegov otac i izneo u kakvom je stanju, ovo nije očekivao (FOTO)

Printscreen

 

- Da budem iskren, nisam se nadao da ću ovo sa Stefanom ovako teško podneti. Stalno razmišljam o njemu, često nešto radim da skrenem misli, ali mi to ne polazi za rukom. Bio sam u poseti i svaki put mislim da će mi biti lakše kada ga vidim, a u stvari sve mi je teže kad poseti istekne vreme i dođe do rastanka - iskren je Osman, piše Informer.

- Stefan je dobro, nije psihički pao i to mi daje snagu i volju da preživim sve ovo što se dešava i njemu, a i svima nama u porodici. Za par dana bi trebalo da se pojavi i oštećena i da da svoju izjavu pred sudom, pa će sud odlučiti o daljem toku suđenja - zaključio je Karić.

ZORANNAH NA KRAJU MORALA DA PRIZNA PRAVU ISTINU O VEZI SA FUDBALEROM Primorana da napusti Srbiju, nije mogla da izdrži i sve iznela

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading