NA KORAK DA ODUSTANE OD PEVANJA! Poznati kompozitor rekao našoj pevačici da nije talentovana, njoj sve lađe potonule, a onda je usledio šok obrt
Printscreen

Viki Miljković danas važi za uspešnu pevačicu, ali je na početku karijere bio trnovit put do zvezda.

Kako je otkrila, jedan od poznatijih kompozitora je procenio da nije talentovana.

–Dragan Aleksandrić je procenio da nisam talentovana i rekao je mom ocu da treba da završim školu i da se udam, a da od pevačke karijere nema ništa. Tada su mi sve lađe potonule. Možda me on nije pažljivo slušao jer je bio prezauzet, a možda ja nisam bila dovoljno zrela, bila sam dete. Otac mi je rekao da je to završena priča. Ipak, nisam odustajala i posle godinu i po dana ubedila sam ga da se obratimo Marini Tucaković, koja je prepoznala moj talenat. Uspela sam i da završim školu i da se udam, tako da je s te strane Aleksandrić bio u pravu– ispričaja je svojevremeno Viki.

Mnogo godina kasnije Dragan Aleksandrić je rekao kako verovatno u to vreme nije obratio dovoljno pažnje na Miljkovićevu.

–Savetovao sam joj da nastavi školu, da završi fakultet, što je ona i uradila. Ali je u pevanju napravila odličan posao. Ona i Taške su super tandem, on je predivan momak– rekao je kompozitor.

SVE OČI UPRTE U DŽEJEVU ĆERKU Marija blista u beloj venčanici, a evo o čemu prisutni konstantno bruje! (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading