SVE O ŽIVOTIMA POZNATIH Urednik Alo! otkrio da je radio intervju u krevetu Vesne Zmijanac
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Urednik integrisane redakcije Alo! i novinar Danijel Rakočević gost je ovonedeljnog izdanja emisije Chit Chat koja se prikazuje u dobro poznatom terminu, u nedelju u 16 časova na Hype televiziji.

Sa autorom i voditeljem Nemanjom Kovačevićem razgovarao je o životu, karijeri, o estradi, kao i kako postavlja granice između privatnog i poslovnog:

SVE O ŽIVOTIMA POZNATIH Urednik Alo! otkrio da je radio intervju u krevetu Vesne Zmijanac

Alo

 

- Kod mene nema uvijanja u foliju. Ja sam ostao isti kao i na početku svoje karijere, uvek kažem ono što mislim, pa po cenu da me ili još više zavoliš ili da prestane ta ljubav. Nikada se nisam družio sa ljudima zarad interesa, to me nije zanimalo, želeo sam da dokažem da sam svoj i da ovaj posao ne mora da bude “crna mrlja” kako većina ljudi danas gleda. Današnje generacije na ovaj posao gledaju samo kroz platu. Ne kažem da novac nije presudan i važan, ali za novinarstvo mora da postoji ogromna ljubav i želja pre svega.

 

Radio je sa najvećim zvezdama u Srbiji, a kako  sam kaže nikada neće zaboraviti intervju sa Vesnom Zmijanac koji je uradio na početku karijere.

- Taj intervju ću pamtiti do kraja života. Bio sam na početku karijere kada mi je Vesna Zmijanac otvorila vrata svog doma i sa njom sam uradio razgovor na njenom bračnom krevetu. Imala je strpljenja za mene, čak nam je i skuvala ručak i ugostila nas domaćinski. Valjda je videla u meni i strah i želju da uradim intervju najbolje što mogu - završava Danijel.

Ceo intervju sa Danijelom, pogledajte u nedelju od 16 časova na Hype televiziji.

ISPLIVALA TAJNA POREKLA SUZANE MANČIČ Ovi detalji su do sada bili nepoznati javnosti, pevačica krila istinu kao zmija noge

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading