Kaća
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Darko Lazić uživa u braku sa Katarinom sa kojom je u tajnosti stao na ludi kamen, i od koje se ne odvaja, a iako ona nije javna ličnost ne smeta joj popularnost koju je stekla pored pevača i rado komunicira sa pratiocima na Instagramu gde deli njihove zajedničke momente.

Darko ne krije da je zaljubljeniji nego ikad i da je ponovni susret sa Katarinom sa kojom je inače bio u vezi u mladosti, bio sudbnski.

Katarina je danas oslučila da odgovara na pitanja pratilaca i otkrije detalje iz njihovog zajedničkog života koji intrigiraju javnost.

Javnost je zanimalo zbog čega svuda idu zajedno, čak i na njegova nastupe i da mnogi to smatraju preterivanjem.

– Mi volimo da idemo svuda zajedno, ne samo na nastupe– napisala je Kaća koja tvrdi da se par nikada ne svađa.

– Ma samo neka je veselo- jasna je bila pevačeva supruga.

Kako je Lazićev ljubavni život oduvek bio turbulentan, pratioci nisu odeleli da je ne pitaju da li se on smirio od kada je sa njom.

– Nadam se da jeste– šaljivo je napisala.

Podsećamo, Darko je nedavno otkrio u kakvom su odnosu njegova supruga i majka.

– Moja majka i moja žena nisu u svađi, već su najboljem mogućem odnosu, što znači sledeće, ne zna se šta je gore, kad su u dobrom ili kad su u lošem odnosu. Verujte mi da je gore kad su u dobrom odnosu, jer su se udružile obe– zaključio je pevač demantujući izjavu koju su preneli mediji.

"U PETOM RAZREDU NIJE BILO DEVOJČICE KOJU NISAM ŠTIPNUO" Milan Kalinić govorio o nasilju, pa zbog ove izjave naišao na osudu javnosti! (VIDEO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading