OPROSTILA MU SVE Prvo oglašavanje Đulkice nakon smrti brata, ovo je imala da poruči!
Foto: Printscreen/youtube

U javnosti je kao bomba odjeknula vest da je Rašid Sakić, sin pokojnog pevača Sinana Sakića, iznenada preminuo u zatvoru u Sremskoj Mitrovici. Kako su izjavili iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija, Sakićev naslednik se nije probudio iz sna.

Ovim povodom oglasila se i njegova sestra po ocu, Đulkica Sakić Amzić, koja se suptilno oprostila od njega uz silmbole belog goluba sa maslinovom grančicom i srca.

Ovim povodom, portal Republika je kontaktirala ćerku Sinana Sakića, međutim, ona se zahvalila i rekla da ne bi ništa komentarisala na ovu temu.Podsećanja radi, Đulkica je svojevremeno pričala za svog polubrata Rašida nije adekvatno kažnjen za svoja nedela, te ga nazvala silovateljem.

- Volela bih da se što pre promene zakoni o silovanju i silovateljima na našim prostorima jer ja godinama decu ne smem nigde bezbedno da pustim da šetaju. Moj brat Rašid je prvi silovatelj. Čovek iza sebe ima sedam ili osam silovanja, možda i 20 nisam sigurna, a nikad za to nije dobio adekvatnu kaznu - istakla je Sakićeva ćerka za "Republiku" pre manje od godinu dana, ali kako beli golub sa maslinovom grančicom simbolizuje mir, pretpostavlja se da je sestra oprostila bratu.

"NE ZANIMA ME, KAKO JE ŽIVEO, TAKO JE I UMRO" Oglasio se Alen Sakić o smrti brata Rašida!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading