Saška Veselinov
Foto: Alo/Printscreen

Saška Veselinov nekadašnja voditeljka i kreatorka otkrila je sve detalje iz bračnog života, pa se dotakla proširenja porodice.

Ona i suprug Đorđe Đoković, brat najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića zajedno brinu o sinu Aleksandru, a njihov život je kako kaže pun akcije.

Saška Veselinov ističe da je po prirodi emotivna osoba, a da je uloga majke dodatno raznežila i promenila, ali je otkrila i kako izgleda njen dan sa bebom. 

- Moj svaki dan je pun akcije, zaista mi nikad nije dosadno. Treniram svakog dana, uspevam i da kreiram nove kolekcije, odlazim neretko u svoj salon venčanica, a takođe provodimo i što više vremena na svežem vazduhu sa bebom. Aleksandar je divna beba i ne budi roditelje noću, često u šali kažemo da je u nama starijima problem, a da je sa njim vrlo lako funkcionisati. Retko kad čujemo da zaplače, i to kada se desi tačno znamo šta mu je potrebno i zbog čega se oglašava. Da li imamo sreće zbog toga kakvu bebu imamo, ili smo mi doprineli da njegova energija bude takva, kako god bilo mi smo zadovoljni. Jednostavno je, decu i životinje ne mozeš prevariti, njihova intuicija je veoma izražena.

Saška je priznala i koliko joj Đorđe pomaže oko sina. 

- Đole je uključen maksimalno u odgajanje naše bebe, sve radimo zajedno i uživamo u svakom trenutku. Na njega mogu da se oslonim i presrećna sam što će Aleksandar da raste u mirnoj i skladnoj porodici, sa puno ljubavi.

POSLEDNJE GOSTOVANJE LANE TOKOVIĆ Ovako je pevačica govorila o mladim kolegama, pa ispričala sve o svojoj karijeri

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading