POZNATA PEVAČICA PROGOVORILA SVOM ŽIVOTU Otkrila sa kojim kolegom je veoma bliska, a on zauzima posebno mesto u njenom srcu
Printscreen

Jednu od najvećih zvezda zabavne muzike na ovim prostorima, Kaliopi , mediji su sreli na snimanju jedne emisije u Beogradu i tom prilikom je pitali kako Beograđani reaguju kad je sretnu na ulici:

-Prirodno, jako spontano. Ljudi mi se obrate kao nekom svom. Kao da se poznajemo i da smo neki stari znanci i to je ono što mi najviše imponuje- rekla je Kaliopi za Kurir.

Kada je u Beogradu obavezna su druženja sa Željkom Samardžićem.

-Pre svega on je moj prijatelj i znali smo se i pre nego što smo snimili duet. Provodili smo vreme zajedno u svakoj prilici kada je to bilo moguće. Mi smo nekako i porodično vezani, ja za Samardžića,a i on za mene- dodala je pevačica.

Za svog sina Paka kaže da je jedan od njenih glavnih kritičara.

-Pako je jedan od glavnih kritičara, neko ko je meni i njegovom ocu jako važan i u toj ulozi, jer iako je odlučio da se ne bavi muzikom on jako dobro čuje- kazala je Kaliopi.

Kao najbitniju stvar u roditeljstvu izdvojila je sledeće.

-Ne postoje savršeni roditelj, ali postoji jedna jedina savršena stvar, a to je ljubav. Ljubav koju se potrudimo da pružimo svojoj deci i da ih naučimo da vole ljude- zaključila je ona.

SUZANA MANČIĆ RASKRINKALA PEVAČICU! Evo ko je prvi uradio silikone na estradi, decenijama je to krila, a sada je voditeljka sve otkrila

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading