ISKRENA DO KOSKE Marina Visković otkrila kakvi muškarci je privlače
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

 

Pevačica Marina Visković slovi za jednu od najzgodnijih žena s javne scene, pa mnogima nije jasno zašto je već godinama solo igračica. Ona je sada otkrila šta je privlači kod suprotnog pola, pa tako potencijalno dala šansu mnogim muškarcima.

- U današnje vreme, pojam mangup je izvitoperen i definiše se na plitak i površan način. Ja volim mangupe - priznala je pevačica, pa opisala šta za nju znači taj naziv.

- Mangup nije siledžija, mangup nikoga ne dira prvi, a pogotovo ne slabijeg, mangup je džentlmen s manirima pored kog se svaka dama oseća posebno, mangup poštuje tuđe. On je siguran u sebe i nema potrebu da umanjuje druge da bi bio veliki - istakla je Marina, pa dodala da se muškarcima tog tipa mogu oprostiti i greške.

ISKRENA DO KOSKE Marina Visković otkrila kakvi muškarci je privlače

Foto: Printscreen/instagram

 

Ima i mangup svoje žute minute, ali kada treba da zaštiti nekoga i istera pravdu, tada je hrabar. Nema danas puno mangupa, nažalost“, priznala je, po svemu sudeći, bolnu istinu za nju, pa zatim poslala snažnu poruku:

Momci, budite džentlmeni, nežni i osećajni, to vas u stvari čini najjačim. Devojke, mangup je spreman na sve da vas osvoji, prepoznaćete ga po tome što ćete mu vi i vaša sreća uvek biti na prvom mestu, mangup se nikada ne presabira kada su emocije i dela u pitanju, on živi za trenutak“, zaključila je Marina na svom Instagram profilu.   

Komentari (0)

Loading