OVIM ĆE ODATI POČAST ŽRTVAMA MASAKRA Luk Blek izmenio je svoj nastup za Evroviziju, a jedan detalj nateraće vam suze na oči
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Kako Telegraf prenosi, Luk će nastupati u planiranom autfitu sa posebnim dodatkom kojim će odati počast žrtvama koji su nastradali u dva masakra u Srbiji.

Luk zajedno sa ostalima koji će ga pratiti na sceni će nositi crni flor, u znak žalosti ali i poštovanja prema nastradalima.

Mladi muzičar je juče otkrio kako se nosi sa pomenutim tragedijama.

- Iako sam napisao pesmu plašeći se ovakvih događaja i gledajući ih u svetu, nisam mogao da zamislim da će se to desiti baš ovako blizu naše zemlje i našeg srca. Žao mi je što je to postalo istinitije nego što je bilo u datom trenutku. Svi smo bili jako potrešeni. Mi smo čuli baš u odlasku na binu i tada nisam shvatio šta se dešava, ali sam se jako razbesneo na sceni - rekao je on, pa nastavio

- Iako je Evrovizija srećno mesto, uvek je puno muzike i različitosti, i treba slaviti te stvari, mi koliko se god trudili ne možemo ni da sakrijemo koliko nam je teško zbog te situacije. Ja se trudim da budem što profesionalniji, pa da odem na sva ta dešavanja zbog čega sam ovde i došao, ali definitivno svima nama nije do tih stvari. Kao što sam i rekao, poruka ove pesme mi je bitna, i bitna je za ovaj događaj i nadam da će promeniti neke stvari kod nas, i da će se pričati, ali ta priča svakako neće promeniti ništa što se tiče žrtava i bliskih ljudi. Nadam se da će se nešto promeniti u određenom trenutku ali trenutno sam i ja nemoćan, ali sigurno postoje stručna lica koja ovu situaciju mogu da dovedu do nečeg logičnog.

EVO KAKO JE IZGLEDALA PRE OPERACIJA Isplivale stare fotografije Marine Visković, pevačica je nekada bila skroz drugačija (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading