POTRES U DOMU DŽINOVIĆA! Melina ne može da se izbori sa ćerkom, bespomoćna da bilo šta uradi "Kao majka nisam zadovoljna"
Alo/Rajko Ristić, instagram

Ćerka pevača Harisa Džinovića i modne kreatorke Meline Džinović, Đina Džinović privlači veliku pažnju pre svega svojim objavama na društvenim mrežama gde je veoma aktivna, a na kojima pokazuje svaki detalj svog dana i života.

POTRES U DOMU DŽINOVIĆA! Melina ne može da se izbori sa ćerkom, bespomoćna da bilo šta uradi

Foto: ATA Images

 

Neretko ističe i svoj izgled i telo, a mnogi se pitaju šta joj na to kažu roditelji. O tome je jednom prikom u jednom emisiji govorila upravo njena majka Melina, koja je priznala da joj ćerkino eksponiranje na takav način teško pada.

- Ne nosim se uopšte kao majka sa tim, opet naglašavam, jednostavno ovo novo doba i kako je sve to medijski ispraćeno se meni ne dopada i nisam zadovoljna. Videćemo kako će sve to ići. Jako se teško borimo s tim i slažemo, baš se navikavamo, sad smo i mi u tom teškom periodu - rekla je ona.

U GALERIJI ISPOD POGLEDAJTE JOŠ FOTOGRAFIJA ĆERKE MELINE I HARISA DŽINOVIĆA

"DECA SU ME CEPALA, PLJUVALA I GURALA" Potresna ispovest Seke Aleksić ledi krv u žilama, prošla kroz agoniju i pakao, evo šta su joj sve radili!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading