"NASTAVNICA SE ZAKLJUČALA, DIREKTORKA JE JECALA" Mina Kostić zapalila sveću za tragično nastradale, pa otkrila šta su joj priznali!
Foto: Printscreen/Printscreen

Dan nakon stravičnog masakra u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" koji je počinio trinaestogodišnji K.K. cela Srbija je očajna, a brojni sugrađani su izašli na ulice kako bi zapalili sveću i odali poštu tragično nastradalim đacima i čuvaru škole. 

Među brojnim uplakanim roditeljima, nastavnicima, prijateljima, đacima, koji su došli da zapale sveću, našle su se i brojne poznate ličnosti.

Pevačica Neda Ukraden došla je ispred škole sa ćerkom da oda počast ubijenim mališanima, pevač Ivan Gavrilović, takođe, a među poznatima se našla i pevačica Mina Kostić, kojoj su se nastavnici požalili zbog tragedije koja se dogodila. 

- Došla sam kao roditelj da pružim podršku svima i deci i roditeljima i nastavnicima… Slomila me ta tuga i bol, zanemela sam. Prišla sam školi i oko mene su bili nastavnici, nastavnica hemije mi je pričala kako se zaključala sa đacima i kakav užas je bio, direktorka je jecala… I ti ljudi su van sebe - rekla je kratko Mina Kostić.

"IZGLEDA KAO STARLETA" Mira Škorić u neprepoznatljivom izdanju, isplivala njena fotka, a svi se pitaju: Šta je sa usnama?

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading