DOK JE KARIĆ U BEKSTVU, NJEGOVA BIVŠA OBJAVILA PROVOKATIVNU FOTKU SA DEČKOM Jovana Ljubisavljević ne prestaje da intrigira, poslala jasnu poruku! (FOTO)
Foto: Alo/Printscreen

Bivša devojka Stefana Karića koji je zvanično osumnjičen za brutalno prebijanje Nataše Šavije, Jovana Ljubisavljević, od nedavno uživa u ljubavi aa novim partnerom Bogdanom Srejovićem.

Neko vreme su krili vezu, iako su više puta u javnosti uhvaćeni zajedno, sve do pre nekog vremena kada je bivša misica javno progovorila o tome.

- Da, tačno je. Zajedno smo i lepo nam je. Ali smo se mi dogovorili da tu našu privatnost ostavimo za naša četiri zida. Istina je, ali sve ostalo ostaje samo za nas - rekla je bivša zadrugarka kroz osmeh.

Jovana na pozive medija povodom pretučene Nataše Šavije i njenog bivšeg momka nije odgovarala, ali sve češće objavljuje fotografije sa Bogdanom što do sada nije bio slučaj.

Poznato je da za praznike otišla da uživa sa Srejovićem, a ovoga puta je na Instagramu podelila sliku sa njim i to provokativnu.

Naime, njih dvoje su se slikali u luksuznom kupatilu nekog hotela i to u bademantilima gde je jasno vidi da su tek izašli iz tuš kabine.

Nesumnjivo je da Ljubisavljevićeva uživa sa novim partnerom dok joj je bivši u jeku skandala.

NAJTUŽNIJE LJUBAVNE PRIČE Ovo su najpoznatije estradne udovice, nakon smrti muževa nikada se nisu oporavile!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading