"POLUPAN SAM, IZGGUBIO SAM SE" Stefan Karić za Alo! priznao da je u lošem psihičkom stanju: Devojke su lake i vulgarne!
Foto: Alo/Printscreen
 
Stefan Karić našao se u žiži javnosti nakon što ga je starleta Nataša Šavija optužila da ju je pre dve noći brutalno pretukao u jednom restoranu. 
Starleta je stravične fotografije svojih povreda na licu objavila putem društvenih mreža, istakla da je bivšeg zadrugara prijavila policiji, ali i da neće odustati dok on ne bude iza rešetaka. 
 
Pre samo dva meseca, Karić je gostovao u našoj redakciji i tom prilikom govorio o svom psihičkom stanju, devojkama koje ga privlače, ali i ljubomori koju oseća na početku svake emotivne veze. 
-Samo mi je došao taj  period da jednostavno mi je ovako lepše samom sad trenutno. Da sam sebe negde... opet, kako da ti kažem, malo sam se izgubio, polupan sam i ja. I onda želim sam sebe da pronađem u nekim stvarima- rekao je on tada.
-Ima lepih devojaka stvarno, ali uopšte mi nisu zanimljive na neki način. Mogu da kažem da su lepe ovako, ali da bih bio sa njima, ne. Jer previše su proste. Previše su proste, previše su lake, previše dozvoljavaju neke stvari- objasnio je on.

-Uglavnom su to bile zamerke, naravno, imao sam ja situacija neko oblačenje. Znaš ono, ja sam na početku svake veze, da kažem jako ljubomoran. Aj nisam jako, al sam ljubomoran na neki način. I onda kada prođe neki period kada ja prihvatim to sve, ili ne znam ni ja, dobijem poverenje, nisam posle ljubomoran. Ne volim vulgarnost, ne volim kada se izbace si*e i da se vidi du*e, znaš ono, ali najlepše mi je kada vidim devojku da je obučena, na primer, da ima rolku, da je u rolci, da bez zeznja i da iz nje izbija taj neki seksipil i ta neka energija- zaključio je Karić nedavno za Alo!.

"PRETI MU PET GODINA ZATVORA" Stefanov advokat za Alo! otkrio detalje postupka: I ranije je osuđivan, situacija je ozbiljna...


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading