OTKRIVENA ISTINA Priča se da se Darkova majka i žena ne podnose, a sada je Katarina objasnila zbog čega (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Odnos majke i supruge Darka Lazića mnoge intrigira, tim pre što je Branka Lazić izjavljivala da joj se snaja ne javlja i da ne zna kako se njen sin oseća posle operacije. 

No, izgleda da su problemi iza njih, jer su oni prvomajske praznike očigledno proveli zajedno. U prilog tome govore i fotografije koje je Branka objavila na svom nalogu na Instagramu.

Na njima možemo da vidimo kako prvo pozira sa sinom, a onda im se pridružila i Katarina, te su svo troje vidno nasmejani sedeli u dvorištu.

Podsetimo, drama je nastala kada je Darko operisan, a Branka u izjavama za medije tvrdila da joj se snaja ne javlja, da ne zna kako joj je sin, pozivala ga da dođe u Brestač da se ona brine o njemu, tvrdeći da se Katarina "smeje dok je on u bolovima".Katarina je potom objavila skrinšotove na kojima se vidi da razgovara sa Brankom putem video poziva, te da ju je zvala nekoliko puta. 

S druge strane, Darko je izjavio u jeku skandala da se njegova majka i supruga odlično slažu, čak toliko da ne zna da li je to dobro po njega jer ga obe kritikuju.

NIKADA JE NIJE PREBOLEO Stefan Karić danas se sumnjiči za brutalno nasilje, a ovako je Dijana Milojković pričala o njemu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading