DOK JE KARIĆ U BEKSTVU, EVO ŠTA RADI NJEGOVA BIVŠA Jovana Ljubisavljević hitno spakovala kofere, evo gde se nalazi! (FOTO)
Foto: Instagram/printscreen

Nataša Šavija primljena je sinoć u Urgentni centar KC Vojvodina, a nasilniku koji joj je naneo teške fizičke povrede preti kazna zatvorom.

Izvor blizak istrazi pokrenutoj zbog sinoćnjeg događaja potvrdio je da je za to krivično delo osumnjičen Stefan Karić.

- Policija intenzivno traga za Stefanom Karićem koji je osumnjičen da je sinoć u etno selu Vrdnička kula napao Natašu Šaviju i naneo joj teške telesne povrede a zatim pobegao sa mesta gde se dogodio incident - kratko je rekao sagovornik blizak istrazi.

On napominje da bi operativnim radom trebalo brzo da bude lociran i priveden, a o čitavom slučaju obavešteno je i nadležno javno tužilaštvo.

Ukoliko policija utvrdi da je on počinio nasilje nad starletom, Stefanu preti kazna od šest meseci do pet godina, zbog nanošenja teških telesnih povreda.

I dok svi čekaju potvrdu gde se Karić nalazi, budući da mu se gubi svaki trag, njegova bivša devojka i voditeljka Jovana Ljubisavljević uživa u današnjem danu.

Naime, Jovana je spakovala kofere i sa svojim novim dečkom Bogdanom Srejovićem otputovala na bazen.

- Volela bih da kažem, rekla sam da se neću oglašavati, svi očekuju sad šta jedem, gde smo seli, kad smo legli... Ono što odlučimo da podelimo, mi ćemo podeliti. Ja sutra mogu da postanem gospođa Srejović, a mogu i da završim sa njim i da niko ne zna - govori Jovana o odnosu sa novim partnerom.

- Mnogi su komentarisali da se obelodanili, ne, kad sam rekla, to se desilo. Izlazili smo, u krugovima društva, upoznavali smo se, možda je tu bilo od prvog dana nešto, ja sam imala medijski linč, selidba, on je bio uz mene, ja uz njega kroz teške trenutke.

KONAČNO OTKRIVENO Tea Tairović ponosno pokazala ovog muškarca, evo čime se bavi i kako izgleda! (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading