NJEGOVE TETOVAŽE NOSE JAKU SIMBOLIKU Nemanja Gudelj išarao je čitavo telo, a evo kome je posvetio jedan crtež (FOTO)
Printscreen

Fudbaler Nemanja Gudelj celo telo je istetovirao, a već godinama ukrašava kožu stvarima koje ga inspirišu.

Na leđima ima istetovirana tri krsta, a još dok je bio u Holandiji uradio je, kao prvu tetovažu, lik svog oca Nebojše, od koga je nasledio fudbalski talent, dok se na njegovom telu našlo mesta i za ostale članove porodice: majku Oliveru, brata Dragišu i sestru Vanju.

Tu su i motivi vezani za sport, omiljeni citati, simboli koji za njega imaju posebno značenje, a kuriozitet je to da je istetovirao i ime svog šofera, Meksikanca Rašida Riverčafa, koji mu je vremenom postao prijatelj.

Pevačica Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj uskoro će, podsetimo, postati roditelji. Ona je u četvrtom mesecu trudnoće i trebalo bi da se porodi u septembru, a mladi par će dobiti naslednicu, zbog čega novopečeni otac ne skida osmeh sa lica.

- Bio sam van sebe od sreće kad sam saznao, kao i Anastasija. Beba je nešto najlepše na svetu. Blagoslov od Boga - rekao je on sinoć za "Republiku".

Na pitanje šta će prvo kupiti za bebu, rekao je:

- Još uvek je rano za to ali nas to svakako čeka i radujemo se neizmerno svakom približavanju upoznavanja sa našom ćerkom.

"MISLILA SAM DA ĆE SVI DA MI SE SMEJU" Sandra Afrika za Alo! otkrila da ju je dečko nagovorio da postane pevačica

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading