UHVAĆEN U NEPRIJATNOJ SITUACIJI Ivan Bosiljčić grli drugu ženu naočigled svih, a baš nju je nekada voleo! (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Ivan Bosiljčić već bezmalo 2 decenije igra glavni lik u epskoj predstavi "Cigani lete u nebo", gde mu je partnerka upravo bila Vasićeva. Naime, njihova ljubav, ali samo u vidu glavnih likova poznatog mjuzikla, trajala je punih 16 godina, tačnije do početka 2020. godine, kada je Vasićevu u ulozi Rade zamenila mlada glumica Miona Marković.

Milena je juče objavila fotografiju gde je u zagrljaju popularnog glumca. Ivan se opredelio za klasičnu, elegantnu, crnu košulju i sako u istoj boji i nežno je grlio svoju partnerku koja je obeležila poslednjih deceniju i po njegove pozorišne karijere. Milena se pak opredelila za top haljinu zagasito-zelene nijanse. Kosu je podigla u opuštenu punđu iz koje su ispadali pojedini uvijeni pramenovi, a odlučila se i za svedeniju šminku. Od nakita je ponela samo diskretnu ogrlicu sa zlatnim krstom, kao i manju narukvicu i neupečatljive cirkosnske minđiše u vidu manjih srca.

Vasićeva je kratko u opisu fotografije koju je objavila na Instagramu napisla: "Moj Zobar", i svim dušebrižnicima koji su se ponadali da ovo dvoje umetnika možda imaju nešto više od prijateljstva i dugogodišnje saradnje, poručila da greše. Bosiljčić, joj je u to ime kao odgovor na fotografiju poslao gomilu zagrljaja, aplauza i srca.

Vasićeva je pre 3 godine poslednji put odigrala čuvenu Radu, a kultni mjuzikl je nekoliko dana izveden u Pozorištu na Terazijama i to čak 350. put. Predstava koja živi skoro 2 decenije nije prestala da očarava publiku, jedina razlika je što je Milenu zamenila druga glumica.

Zbog fotografije Vasićeve i Bosiljčića zaređalo se mnoštvo reakcija. 

- Kada sam odgledala predstavu u vašoj postavci, bila sam oduševljena. Sada kada gledam ove snimke, vratilo mi se to osećanje. Hvala vam što nam ulepšavate trenutke.

- Gledala sam predstavu 10 puta u vašoj postavci. Korektna je i omladina koja vas je nasledila, ali ne može se porediti sa vama.

-Divni ste, a emotivno i divno je što su naslednici kolege oko vas.

- Nezamenljivi ste dvojac! 

"MAMA MI JE IZLAZILA SA MOMCIMA" Sa samo deset godina je glumila dečiju prostitutku, a sada poznata glumica otkriva grozne detalje iz porodice!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading