OVO SU RODITELJI NEMANJE GUDELJA Svekar Anastasije Ražnatović je bivši fudbaler, majka Olivera stub porodice, a evo u kakvom su odnosu sa budućom snajkom (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Anastasija Ražnatović trenutno je u četvrtom mesecu trudnoće i sa svojim izabranikom fudbalerom Nemanjom Gudeljom čeka devojčicu.

Da su Nemanjini roditelji Olivera i Nebojša sjajno prihvatili snajku, nije tajna, a poznato je i da potiče iz prave sportske porodice i da je svekar Anastasije Ražnatović takođe bio fudbaler.

Naime, Nebojša je karijeru započeo u Bosni odakle je došao u Partizan čije boje je branio pune tri godine. On je tokom svoje fudbalske karijere nastupao za španske klubove Logronesa i Leganesa. Devet godina proveo je u Holandij i odigrao čak 300 utakmica za Bredu, a karijeru je završio 2006. godine u Sparti.

Nemanjin tata je i nakon završene karijere ostao u fudbalu te je trenutno tehnički direktor u kineskom klubu Hubei Istar.

A kako je jednom prilikom svekar Anastasije Ražnatović otkrio, stub porodice ipak je njegova supruga Olivera koja je sve izdržala na svojim plećima, počevši od Nebojšinih treninga, putovanja i karantina, pa do odgoja i vaspitanja troje dece koje je gotovo sama izvela na pravi put. A na koga Nemanja liči, procenite sami.

POZNATA STARLETA JE BILA PRONAĐENA MRTVA U KANALU Tragedija drugarice Dalile Dragojević obavijena velom misterije, pevač tvrdi da je ubijena! (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading