NIJE NI SLUTIO DA ĆE PONOVO IĆI POD NOŽ! Evo gde je bio Darko Lazić pre nego što je hitno hospitalizovan, sada je sve jasno (FOTO)
Foto: Printscreen/Paparaco Lov

Ekipa emisije ''Paparaco lov'' pratila je Darka u stopu i otkrila kako je proveo dan pre nego što se pojavio u emisiji ''Amidži šou''.

On je sa suprugom Katarinom najpre biou društvu bajkera, nakon čega su se zaputili u Šimanovce na snimanje emisije. Katarina i Darko pozirali su zajedno, a u jednom momentu Darko je zadigao majicu i pokazao zavoje koje nosi zbog rane na stomaku. U tim momentima folker nije ni slutio šta će ga zadesiti ubrzo nakon toga.

Podsetimo, Darko Lazić nakon operacije zatezanja kože doživeo je prave komplikacije, te je nakon zahvata završio u bolnici zbog krvarenja, nakon čega mu je naloženo strogo mirovanje.

- Operisao sam stomak. Ne mogu da pevam pući će mi konci. Oporavak ide dobro. Biće sve kako treba. Ljubav je lek za sve. Ovo moje će da zaraste kao kvasac. Moram da primim još jednu terapiju. Rano ustajem da primim još jednu terapiju. Stiže doktor - rekao je Lazić nakon nedavne operacije.

"POSLEDNJIH MESECI JE BIO ČIST" Oglasila se rođaka Saše Vidića i otkrila nepoznate detalje njegovog života, na ovaj zdravstveni problem se žalio!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading