KAKO SE NAŠ PEVAČ KOJI JE STRAVIČNO UBIJEN NAGLO OBOGATIO?! Jedan detalj posebno tera jezu u kosti, jezivo likvidiran!
Foto: Alo/Printscreen

Da je naš pevač, Enver Miki Kolašinac, iznenada ubijen bila je vest zbog koje je javnost zanemela od šoka. On je tada likvidiran u sačekuši u provinciji Linburg u Holandiji, a tada je nepoznati napadač ispalio kišu metaka na Kolašinca, koji se iz pekara vraćao u stan.

Ono što je simptomatično jeste to da je pomenuti pevač živeo na visokoj nozi, međutim, pre ubistva pokrenuta je istraga kojom će utvrditi kako je pevač iz Srbije živeo luksuznim životom u ovoj evropskoj zemlji.

- Istražiteljima je upalo u oči da je Kolašinac bio prilično bogat čovek, te da je živeo luksuznim načinom života. On je početkom minulog decembra kupio BMW, a početkom juna je sebe počastio "mercedesom", pa istražitelji pokušavaju da utvrde poreklo novca i kako je on zaradio toliko para. Nakon zločina pojavila se informacija da je on dugovao pare radnicima firme koju je držao u Nemačkoj, ali za sada nema bukvalno nikakvih indicija o motivu - objasnio je tada izvor za Kurir.

OVAJ MOĆNIK STOJI IZA ADRIANE ČORTAN Uticajni biznismen kojeg krije i čuva od svih, a konačno uslikani zajedno u javnosti! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading