FATALNO TELO STANIJE DOBROJEVIĆ U 10 FOTOGRAFIJA Poze koje ostavljaju bez daha, Hju Hefnerova miljenica žari i pali! (FOTO)
Foto: Alo/Printscreen

Stanija Dobrojević, starleta koja je rijaliti karijeru počela pre više od 10 godina u rijalitiju Survajver, nedavno je proslavila 38. rođendan.

Stanija je na Instagramu objavila seriju slika na kojima pozira u srebrnom kupaćem kostimu, dok pozira pored metalik mercedesa sa mašnom iste boje. Pored slika na kojima je u prvom planu njeno izvajano telo, Stanija je napisala:

"Samu sebe častila za rođendan nego je poklon malko kasnio... od pre neki dan sam i zvanično u ličnoj karti Rumljanka i jedva sam se oprostila od tablica NS 55-SS... moram da smislim neke nove, neki predlog?".

Dobrojevićeva često javno ostavi bez teksta svojim vrelim i golišavim izdanjima, te raznim provokativnim pozama, međutim, niko ne može da ostane imun na njenu savršenu figuru i izgled.

BIVŠA ZAPOSLENA KOD BAKE PRASETA ZAJECALA NA SAV GLAS Tvrdi da ju je trudnu otpustio u 5. mesecu, ne može da veruje šta joj je uradio!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading