PEVAČICA POKRENULA BIZNIS SA RESTORANOM, PA SVE PUKLO Jana Todorović razočarana u propali posao, rešila da ostane u muzičkim vodama
Foto: Youtube/Printscreen

Pevačica Jana Todorović otkrila je zašto je morala da zatvorio restoran koji je otvorila pre nešto više od dve godine.

Naime, ona napominje da je najveći problem bilo to što su ga otvorili u nezgodno vreme.

Još uvek nismo odustali od restorana, pod zakupom je i dalje. Otvorili smo ga u najgore vreme, baš kada su proglasili policijski čas. Mnogo smo u njega uložili. Desila se porodična tragedija, moj sestrić koji je vodio restoran je preminuo, a ja sada nemam snage da se bavim time – objasnila je Jana i dodala:

Naša tuga nikad ne može da prođe niti mogu da je izlečim. Moj sestrić je u mom srcu, pesma, muzika mi zaista dosta pomaže. Kada je čovek pod obavezama jednostavno mora da skrene misli, nema puno vremena da razmišlja šta se desilo ni kako se desilo. Držimo se kao jedna prava porodica kojoj se to desilo, zajedno smo i na okupu. Nažalost, nismo jedini niti ćemo biti, to su sudbine - ističe ona.

U javnosti se šuškalo da Jana nije u dobrim odnosima sa pevačicom Viki Miljković:

Ne, taman posla. Viki i ja smo zaista dugogodišnje prijateljice i koleginice. Nikada nismo imale nesuglasice, od samog početka smo jedan uz drugu, zajedno radimo i mnoga veselja, a to su samo priče - govori pevačica.

ILDA ŠAULIĆ ZA SVOJU DUŠU VOLI DA SLUŠA OVU PEVAČICU Nijedan njen koncert do sada nije proputila, saznajte o kome je reč

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading